Diensten

Creatief met licht! 
Voor Professionele en creatieve belichting bent u bij Limelight Events aan het juiste adres!
Sfeer en uitstraling heeft alles te maken met hoe de ruimte is verlicht.
Onze creativiteit samen met de sfeer die u neer wilt zetten maakt uw evenement tot een onvergetelijke ervaring.
Van het mooi egaal uitlichten van sprekers tot een groots evenement met bands en artiesten met alle mogelijke lichtsituaties behoren tot onze dienstverlening.
Ons team heeft in de afgelopen jaren een ruime ervaring in het belichten van o.a.:

Doordat we elke opdracht weer met een frisse kijk aanpakken, zorgen we ervoor dat UW product/uitvoering op een unieke manier in het licht komt te staan.
Daarnaast kunnen wij door onze goede contacten met geluidstechnici, lichtleveranciers en podiumbouwers u ook voorzien van op maat totaalprojecten, zoals inrichting van bijvoorbeeld een sporthal tot gebruik als theaterzaal.
Ook door goede voorbereiding, planning en aanpakken op locatie kunnen wij zorgen voor weinig stress en professionaliteit in de richting van acteurs, muzikanten en regie zodat deze zich geen zorgen hoeven te maken over falende techniek.


Video
Een projector of plasmascherm is niet meer weg te denken als u denkt aan het inzetten van audiovisuele middelen voor uw project. Door de vele verschillende videotechnieken, en een grote diversiteit van het aanbod van deze middelen is het soms lastig om helder te krijgen wat voor welke toepassing nu het meest geschikt is om te gebruiken.

Een vraag die u zich kan stellen is:
Wat voor content wordt er aangeleverd?
Denk aan een breedbeeld of 4:3 verhouding van het weer te geven beeld of de keus tussen DVD of DVCAM bijvoorbeeld.Voor deze en vele andere vragen mag u ons gerust benaderen om te kijken wat wel en niet aan te bevelen is.


Audio
Voor verschillende projecten heb je ook verschillende soorten audiosystemen. Maar voor welk project heb je nou eigenlijk wat nodig?
Wij kijken graag samen met u wat het beste bij uw situatie past. Wij voeren verschillende audiomerken die specifiek zijn geselecteerd voor een diversiteit aan toepassingen. We hebben multi inzetbare systemen van JBL zoals de VRX en SRX serie die uitermate geschikt zijn voor een wat groter evenement.


Event’s
Een evenement organiseren kost veel tijd en energie en loopt altijd naast uw normale werkzaamheden.
Hierdoor verlopen de voorbereiding en uitvoering wel eens minder professioneel dan u wellicht zou willen.

Wij bieden een totaalconcept waarbij Limelight Events naast de licht-, video- en geluidfaciliteiten uw evenement
mee produceert en begeleidt vanaf het eerste idee tot en met de uitvoering. U staat er dus niet alleen voor
maar krijgt 100% ondersteuning door professionals op het gebied van organisatie en techniek !

De voordelen voor u op een rijtje
:

U bent verzekerd van een professionele partner met een gedreven en vakkundige crew.